top of page

Emilie Van Hoeke

Laten we kennismaken...
 
In 2009 zette ik mijn eerste stappen in het bedrijfsleven als analyst-ontwerper binnen de informatica sector. In 2014 had ik nood aan een nieuw project en besliste daarom terug te studeren. Ik zocht een opleiding waarmee ik anderen kon helpen en waarbij ook beweging een rol speelde. Al snel leek het vanzelfsprekend dat het de opleiding Bachelor voeding- en dieetkunde ging worden. Wat toen begon als een nieuwe uitdaging draaide al heel snel uit naar een nieuwe passie. Een passie voor gezonde voeding, mensen helpen naar een gezondere versie van zichzelf en kom af maken met strenge diëten (ik haat dit woord eigenlijk...).

Sinds september 2018 kan je bij mij terecht met al jouw vragen rond voeding, gewichtsproblemen en voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Sinds februari 2019 ben ik mama van Otis en weet hoe moeilijk het soms is om tussen de drukte van elke dag een gezonde maaltijd op tijd op tafel te zetten, ook hiervoor kan je bij mij terecht voor tips.

Mijn motto? Skip the diet, just eat healthy! Geen strenge diëten die maar op korte termijn haalbaar zijn, maar wel geleidelijke aanpassingen in je eet- en leefgewoontes die je op lange termijn kan volhouden...beter nog, ze worden jouw nieuwe levensstijl!

Daarnaast kan je mij in Ronse en omstreken regelmatig in mijn loop outfit zien voorbij vliegen. (hihi, was het maar waar!)

 

Emilie      

 

RIZIV-nummer: 5-64658-76-601

Ondernemingsnummer: 0699.571.225

bottom of page